• Haberler
  • Konya
  • Konya'da su faturası tepkiye neden oldu:  Elektrik faturasını geçti!

Konya'da su faturası tepkiye neden oldu:  Elektrik faturasını geçti!

Konya'nın Karatay ilçesinde yaşayan Fevzi Özkaya isimli vatandaş,  son aylarda su faturalarının yüksek geldiğini belirterek, sitemde bulundu. Özkaya, geçinmekte zorluk çektiğini ve bu duruma bir çözüm üretilmesini istediğini vurguladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da su faturası tepkiye neden oldu:  Elektrik faturasını geçti!

Konya’nın Karatay ilçesinde yaşayan Fevzi Özkaya isimli vatandaş,  son aylarda su faturalarının yüksek geldiğini belirterek, sitemde bulundu. Özkaya, geçinmekte zorluk çektiğini ve bu duruma bir çözüm üretilmesini istediğini vurguladı. 

Konya’nın Karatay ilçesine bağlı Nakipoğlu Mahallesi’nde yaşayan Fevzi Özkaya isminde bir vatandaş, son aylarda su faturalarının elektrik faturalarına oranla yüksek geldiğini belirterek isyan etti.

Hâkimiyet.com muhabirlerine açıklama yapan Özkaya, “Şu anda su faturaları elektrik faturalarını geçmiş bulunmaktadır. Örnek veriyorum elektrik faturası şu anda bana 280- 290 TL gelirken su faturaları 460- 500 TL’ye kadar dayandı. Ben serbest çalışan bir işçi olduğumdan dolayı zorlanıyorum.” dedi. 

Konya'da su faturası tepkiye neden oldu:  Elektrik faturasını geçti!


“SU FATURALARI ELEKTRİK FATURALARINI GEÇMİŞ BULUNMAKTADIR”

Su faturalarının elektrik faturalarından daha yüksek geldiğini aktaran Özkaya, geçinmekte zorluk çektiğini ifade etti. Fevzi Özkaya’nın açıklamaları şu yönde:

“Bu seçimlerden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay kendi kazandı ve başka beldeleri kaybetti diye şu anda su faturaları elektrik faturalarını geçmiş bulunmaktadır.

Örnek veriyorum elektrik faturası şu anda bana 280- 290 TL gelirken su faturaları 460- 500 TL’ye kadar dayandı.

“8 YAŞINDA EVLADIM VAR BUNU BÜYÜTENE KADAR NE ÇEKECEĞİM?”

Ben serbest çalışan bir işçi olduğumdan dolayı zorlanıyorum. Ben bugüne kadar sırf AK Parti’ye oy verdim ama şu saatten sonra benden oy beklemesin. Ben dar gelirli vatandaşım, dar gelirli bir vatandaştan hıncını çıkarmasın.

Benim 8 yaşında evladım var bunu büyütene kadar ne çekeceğim? Yeter artık yani millet üzerine düşsün, yapamıyorsa da bıraksın.”


 

Özel Haber

Bakmadan Geçme