Konya'da şeffaf belediyecilik! CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Sonkaya gazetemize konuştu!

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Sonkaya ve beraberindeki heyet gazetemize ziyarette bulundu. İsmail Sonkaya ziyaret kapsamında projeleri ve çalışmalarından söz etti.

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Sonkaya, CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve CHP Konya İl Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı ile görüşen Sonkaya, “Konya’daki sorunları çözmek için göreve gelmek istiyoruz” dedi.  

İsmail Sonkaya, Konya’da olan şehircilik, otopark, imar, düzenli- düzensiz göçmen, kentsel dönüşüm, tarım ve ekonomik sorunlarına değinerek metro yapımını da yakından takibi olacaklarını belirtti. Sonkaya, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğim zaman Konya’nın sadece 3 merkez ilçesine değil 31 ilçesine de aynı hizmeti götürmek için çalışacağız. Konya’nın sorunlarını biliyor ve görüyoruz. Bu sorunları bilerek çözmek için Belediye Başkanlığına gelmek istiyoruz.” dedi.

 

KONYA’YA ŞEFFAF BELEDİYECİLİĞİ GETİRİYORUZ 

İsmail Sonkaya, Konya’da yapılan proje, ihale ve meclis konuşmalarının canlı yayınlanmasını sağlayacaklarını, bu radde de vatandaşların güvenini kazanacaklarını dile getirdi. Diğer yandan Sonkaya, kırsal kesimlerde yaşayan insanlar için 2 tona kadar suyun bedava olacağını, Çiftçilere mazot yardımı yapılacağını, sokak hayvanlarına barınak yapılacağını, öğrencilere ekonomik destek vermek, memurlara dini bayramlara çift maaş vermek gibi birçok projesi olduğunu ifade etti.  

Özel Haber

Bakmadan Geçme