• Haberler
  • Konya
  • Konya'da sathi asfalt kaplama çalışması başladı!

Konya'da sathi asfalt kaplama çalışması başladı!

Beyşehir Belediyesi, dış mahallelerde sathi asfalt kaplama çalışmaları düzenledi. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, çalışmaların kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların ulaşım koşullarını iyileştirmeyi hedeflediğini ifade etti.

Konya'da sathi asfalt kaplama çalışması başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından dört farklı bölgede yürütülen eş zamanlı çalışmalarda yaklaşık dokuz kilometre yol sathi asfaltla kaplanarak hizmete açıldı.

Konya'da sathi asfalt kaplama çalışması

Çetmi Mahallesi ile Çiftlik bölgesini birbirine bağlayan 4.5 kilometrelik yolun tamamlanmasının ardından, Seydişehir yolu üzerinde yer alan organize hayvancılık bölgesinin ana yol bağlantısı olan 1.4 kilometrelik yolun da sathi asfalt kaplaması yapıldı. Bu çalışmalarla birlikte eş zamanlı olarak başlatılan 1.2 kilometre uzunluğundaki Karadiken –Antalya yolu bağlantısı ile 1.3 kilometre uzunluğunda olan Avdancık Mahallesi sınırlarında yer alan arıtma tesisleri yolu da sathi asfalt yapılarak hizmete açıldı. 

Konya'da sathi asfalt kaplama çalışması

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Beyşehir’in dış mahallelerinde yıllardır beklenen asfalt çalışmasını başlatmış bulunuyoruz. Ulaşımı kolaylaştırarak bölge halkının hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz” sözlerini aktardı. 

“Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir ulaşım sağlaması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyen Başkan Bayındır, Beyşehir'in dış mahallelerine yönelik hizmetlerin artarak süreceğini vurguladı.

Bakmadan Geçme