Konya'da milli zafer sonrası kirli gece!

Konya'da vatandaşlar, dün oynanan Türkiye- Çekya maçını Zafer Meydanı'nda takip etti. İzleyicilerin çevreye verdiği zarar ise herkes dağılınca belli oldu. Maç sonu meydan, yerlere atılmış çekirdek kabuğu ve poşetlerden geçilmedi.  

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da milli zafer sonrası kirli gece!

Konya'da Milli zafer sonrası kirli gece!

Konya’da vatandaşlar, dün oynanan Türkiye- Çekya maçını Zafer Meydanı’nda takip etti. İzleyicilerin çevreye verdiği zarar ise herkes dağılınca belli oldu. Maç sonu meydan, yerlere atılmış çekirdek kabuğu ve poşetlerden geçilmedi.  

Konya'da Milli zafer sonrası kirli gece!


A Milli Takım, EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nun son maçına tur için çıktı. Futbolcularımız Almanya’da ter dökerken, ülke geneli binlerce futbolsever, Milli Takımı meydanlarda destekledi.

Zorlu mücadelenin meydanlarda izleyici ile buluştuğu yerlerden biri de Konya oldu.  Zafer Meydanı’nda kurulan dev ekran karşısında geçen Milli Takım gönüllüleri, 90 dakika boyunca maçı takip ederken, İzleyicilerin çevreye verdiği zarar ise herkes dağılınca belli oldu.

Konya'da Milli zafer sonrası kirli gece!

 Maç sonu Zafer Meydanı, çöplerle doldu, taştı. Yerlere atılmış çekirdek kabukları, çeşitli ürünlerin poşetleri, toplumca etkinlik yapma ve eğlenme kültürümüzü sorgulamaya sevk etti. 

Aynı şekilde benzer durum Mayıs ayında oynan Konyaspor- Galatasaray maçı sonrasında yapılan şampiyonluk kutlamasında da görülmüştü. 


 

Özel Haber

Bakmadan Geçme