• Haberler
  • Asayiş
  • Konya'da katliam gibi kaza! Araç yayalara çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Konya'da katliam gibi kaza! Araç yayalara çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Konya'nın meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre beş kişi yaşamını yitirdi, beş kişide yaralandı

Konya'da otomobilin karşıdan karşıya geçmeye çalışanlara çarpması sonucu 2’si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, çocukların da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Sancak Tramvay Durağı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. (19) idaresindeki 42 DU 949 plakalı otomobil, Yeni İstanbul Caddesi üzerinde sol şeritte seyir halindeyken karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Trafik ekipleri yolu ulaşıma kapatarak tedbir alırken, yapılan kontrollerde anneanne Fadime A. (52), torunu Fadime A. (7) ile Emine A. (32), Elif A. (14) ve Sultan A.’nın (33) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada 5 kişi de yaralandı. Yaralanan C.Ö. (6), H.A. (11), A.C.A. (8), F.A. ve 25-30 yaşlarında bir kadın, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatlarını kaybedenlerin cenazeleri ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Konya Valisi Özkan’dan yaralılara ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına ziyaret

Konya Valisi Vahdettin Özkan, dün akşam saatlerinde meydana gelen 5 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı trafik kazasının ardından hastanede tedavi görenleri ve hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret ederek, başsağlığı ve şifa dileklerini iletti.

Vali Özkan, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesinde meydana gelen trafik kazasının ardından yaralananların tedavi gördüğü Konya Şehir Hastanesine geldi. Hastane yetkililerinden yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi alan Vali Vahdettin Özkan, hastanede yaralıları ve hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret etti. Özkan, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır; yaralılara şifa diledi. Özkan, yaralıların tedavisi ile ilgili hastanelerde gerekenlerin yapıldığını, ilgili kurumların koordinasyon içerisinde sürecin takibini yaptığını kaydetti.

Bakmadan Geçme