Konya'da kan donduran cinayetin sebebi belli oldu!


Konya’da dün akşam yaşanan cinayetin detayları belli olmaya başlıyor. Zanlı B. D., emniyetteki ilk ifadesinde, “Kıskançlık nedeniyle kavga çıktı. Yanımda bulunan bıçakla olay gerçekleşti.” açıklamasını yaptı. 

Konya’nın Selçuklu ilçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eşini araç içinde öldürdükten sonra, aynı araçla karakola gidip, teslim olan zanlı B.D.’nin emniyette ifade verdi. B.D., ifadesinde, “Eşimle ayrılık aşamasında olduğumuz için bir süredir ayrı yaşıyorduk. Çocukların ihtiyacı için alışverişe çıktık. Bu sırada kıskançlık nedeniyle kavga çıktı. Yanımda bulunan bıçakla olay gerçekleşti. Daha sonra en yakın karakola gittim" dediği öğrenildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Konya'da kan donduran cinayetin sebebi belli oldu!

NE OLMUŞTU? 

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.D., (53) ayrılık aşamasındaki eşi E.D.’yi  (37) arayarak çocuklarının ihtiyacı için alışverişe gitmek istedi. Kız kardeşinin evinde yaşayan E.D., eşinin teklifini kabul etmesinin ardından B.D., eşini 42 ADD 102 plakalı otomobili ile aldı. Daha sonra ikili arasında kıskançlık nedeniyle tartışma başladı. Tartışma sırasında B.D.,  yanında bulunan bıçakla E.D.’yi, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. 

Bakmadan Geçme