Konya'da halk sokağa döküldü: Kahrolsun İsrail!
İsrail'in Gazze'deki bir hastaneye düzenlediği hain saldırıda yüzlerce kişi yaşamını yitirirken, Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi Konya'da halk sokaklara döküldü.
İsrail’in Gazze’deki bir hastaneye saldırısının ardından Konya halkı İsrail’i protesto etmek amacıyla sokaklara döküldü. Allaaddin Bulvarında toplanan Sivil Toplum kuruluşları ve Konya Halkı, ‘kaholsun İsrail’ sloganları atarak tekbir getirdi.
Ellerindeki pankart ve bayraklarla İsrail’i protesto eden kalabalık, tekbir getirerek sloganlar attı. Yapılan basın açıklamasının ardından saldırıda hayatını kaybeden Filistinliler için dua edildi.
Daha sonra kalabalık grup Alaaddin Bulvarı’ndan Mevlana Meydanı’na yürüyerek İsrail aleyhinde sloganlar attı
Bakmadan Geçme





