• Haberler
  • Eğitim
  • Konya' da genç yayıncılar yetişiyor, Yayıncılık Yaz Okulu' na başvurular başlıyor!

Konya' da genç yayıncılar yetişiyor, Yayıncılık Yaz Okulu' na başvurular başlıyor!

Konya' da genç yayıncılar yetişiyor, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Yayıncılık Yaz Okulu'na başvurular başlıyor. İşte detaylar...

Konya, kültür- sanat hayatına katkı sağlayan önemli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Yayıncılık Yaz Okulu, genç yetenekleri yayıncılık dünyasıyla buluşturuyor.

Türkiye' nin dört bir yanından öğrencilerin katılımıyla gerçekleşecek olan yaz okulunda, öğrenciler alanında uzman isimlerden dersler alarak yayıncılık hakkında kapsamlı bilgi sahibi olacaklar.

Nitelikli Bilimsel Yayıncılık temasıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Yayıncılık Yaz Okulu'na katılmak isteyenler için detaylar şu şekilde:

  • Tarih: 26 Ağustos - 1 Eylül 2024
  • Tema: Nitelikli Bilimsel Yayıncılık
  • Başvuru: www.yayincilikyazokulu.com
  • Son Başvuru Tarihi: 11 Ağustos 2024

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğiyle, Sosyal İnovasyon Ajansı yürütücülüğünde düzenlenen yaz okulunda, katılımcılar; yayın süreçlerini yakından tanıma, editörlük ve yazarlık becerilerini geliştirme, sektör profesyonelleriyle bir araya gelme ve ilham verici bir ortamda öğrenme fırsatı bulacaklar.

Konya' da genç yazarlar yetişiyor, Yayıncılık Yaz Okulu' na başvurular başlıyor!

SON BAŞVURU TARİHİ 11 AĞUSTOS

Yayıncılık Yaz Okulu'na başvurmak için 26 Temmuz - 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında www.yayincilikyazokulu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Konya' da genç yazarlar yetişiyor, Yayıncılık Yaz Okulu' na başvurular başlıyor!

 

 

 

Bakmadan Geçme