Konya'da CHP Büyük Demokrasi Mitingi Düzenliyor
CHP Konya İl Başkanlığı tarafından organize edilen Büyük Demokrasi Mitingi, bu akşam saat 20.30'da Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilecek.
CHP Konya İl Başkanlığı tarafından organize edilen Büyük Demokrasi Mitingi, bu akşam saat 20.30’da Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması dolayısıyla tepkilerini göstermek için toplanma kararı alan CHP Konya İl Örgütü, demokratik haklarını savunmak ve dayanışma mesajı vermek için bir araya geleceklerini bildirdi. CHP Konya İl Örgütü, halkın iradesine sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak tüm vatandaşları mitinge davet etti.
Yoğun ilgi bekleyen CHP'liler, etkinlikte demokrasi, özgürlük ve adalet vurgusunu ön planda tutacak.
Konya’da gerçekleşecek olan bu mitinge farklı muhalif siyasi partilerden de destek bekleniyor.