Konya'da aracı yakılan polise tehdit iddiası!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde görev yapan bir polis memurunun aracı yakıldı. Yaşadığı olayları çektiği bir video ile yayınlayan polis memuru tehdit edildiğini iddia etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da aracı yakılan polise tehdit iddiası!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Konya'nın Seydişehir ilçesinde Alaylar 2 Mahallesi İbrahim Hakkı Müftü Caddesi Fatih Apartmanı’nın önünde meydana geldi. Gece saat 03.30 sıralarında polis memuru Hacı K.’nin evinin önünde bulunan park halindeki hafif ticari aracı ateşe verildi. Meydana gelen yangında, çevredeki 2 araç da maddi hasar aldı.

Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri ise yaşanan olay ile ilgili bazı görüntülere ulaştı.

Görüntülerde bir şüpheli şahsın elinde bidonla olay yerinden uzaklaştığı anlar yer aldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheliyi arıyor.

Konya'da aracı yakılan polise tehdit iddiası!

 “‘GEL GÖRÜŞELİM, BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALAYIM’ DİYE TEHDİT ETTİ”

Olay ile ilgili konuşan polis memuru Hacı K., birilerinin kendisine şantaj ve tuzak kurmaya çalıştığını belirtti. Polis memuru, görev yaptığı sırada ceza yazdığı bir şahıstan şüphelendiğini ve aracının da bu kişi tarafından yakılmış olabileceğini iddia etti.

Polis memuru K., “Gece saat 22:00’dan sonra tekelde alkol satmasından dolayı bir şahsa 340 bin lira ceza yazdım, işlem yaptım. TAPDK’da (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu) da 340 bin lira işlem yapıldı.

İşlem yaptığım sırada bu şahıs bana tehditler, hakaretler yağdırıp üzerime yürüyerek küfür etti. Seydişehir Cumhuriyet Baş Savcılığı’na suç duyurusunda bulundum. Kendisi hakkında görevli memura görevini yaptırmamak için direnmek, tehdit, hakaretten işlem yapıldı.

Bu şahıs benim oğlumu sosyal medya üzerinden tehdit etti. Yazılı olarak sosyal medyadan “Benim yerim şurada, gel görüşelim, boyunun ölçüsünü alayım” diye oğlumu tehdit etmesinden dolayı şikayette bulundum.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şahıs hakkında takipsizlik kararı verildi. İşin içerisinde biri kadın diğeri erkek olmak üzere başka kişilerin de olduğunu düşünüyorum.

Bu şahıslar beni arayarak tuzak kurmaya çalıştılar. Ben bu olayı ortaya çıkarttım. Kendilerinden şikayetçi oldum, şahısların ifadeleri de var kimin yaptırdığı ile ilgili.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca bu kişiler hakkında işlem yapıldı. Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak suçundan bu ay kendisi ile mahkemem var.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme