• Haberler
  • Spor
  • Konya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Murat Çaycı Maçı Değerlendirdi

Konya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Murat Çaycı Maçı Değerlendirdi

Hentbol Erkekler Süper Lig'in 2. Haftasında Konya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Rize Belediyespor'u mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Konya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Murat Çaycı, maçla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Murat Çaycı, maçın tempolu ve gergin başladığını belirterek, oyuncuların ilk yarıda taraftar baskısı ve iç sahada oynanan ilk maçın stresi nedeniyle zorlandığını dile getirdi. Çaycı, “İlk yarıda hatalarımız ve eksikliklerimiz oldu. Devre arasında neler yapmamız gerektiğini konuştuk. İkinci yarıda oyuncularımız daha istekli ve kontrollü oynayarak maçı çevirmeyi başardılar” diye konuştu.

Bu sezon genç ve dinamik bir takım olduklarının altını çizen Çaycı, “Bu tür zorlu maçları sık sık yaşayacağız. Mücadeleyi seven bir ekibiz ve aldığımız galibiyeti tüm camiamıza hediye ediyorum. Önümüzdeki haftalarda hem içerde hem dışarda zorlu maçlar oynayacağız ama bu takıma güvenimiz tam. İyi işler başaracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediyespor'dan Galibiyet: Murat Çaycı Maçı Değerlendirdi

Murat Çaycı, takımın başarısında Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere yöneticilere ve tüm spor çalışanlarına teşekkürlerini ileterek, “Sahada sadece oyuncular ve teknik ekip görünüyor ancak arka planda çok büyük emek var. Bu destek için herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezon, geçen yıllardan daha iyi bir performans sergileyerek sahada emeklerinin karşılığını vereceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme