• Haberler
  • Konya
  • Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden Gençlere Yönelik Ortak Çalışma

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden Gençlere Yönelik Ortak Çalışma

Konya Büyükşehir Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü'nün iş birliğiyle, gençlerin güvenli bir geleceğe hazırlanmasına yönelik önemli bir proje hayata geçirildi. 'Gençlik ve Güvenli Gelecek' adlı proje kapsamında, Konya'da Lise Medeniyet Akademileri'nde (LİMA) eğitim gören öğrencilere bilgilendirme seminerleri düzenleniyor. Bu seminerler, terör örgütlerinin zararlı propaganda ve eleman temin etme yöntemlerine karşı gençleri bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden Gençlere Yönelik Ortak Çalışma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü’nün iş birliğiyle, gençlerin güvenli bir geleceğe hazırlanmasına yönelik önemli bir proje hayata geçirildi. “Gençlik ve Güvenli Gelecek” adlı proje kapsamında, Konya’da Lise Medeniyet Akademileri’nde (LİMA) eğitim gören öğrencilere bilgilendirme seminerleri düzenleniyor. Bu seminerler, terör örgütlerinin zararlı propaganda ve eleman temin etme yöntemlerine karşı gençleri bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından verilen seminerler, şehir merkezi ve ilçelerde (Seydişehir, Akşehir, Karapınar, Ereğli) yer alan LİMA’larda gerçekleştiriliyor. Öğrenciler, milli birlik, beraberlik ve kardeşlik konularında bilgilendirilirken, seminere katılanlara küçük hediyeler dağıtılıyor. Bu hediyeler, üzerinde karekod bulunarak gençleri daha fazla bilgi için Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün resmi internet sitesine yönlendirmekte.

Proje sadece seminerlerle sınırlı kalmıyor; öğrenciler, rehberler eşliğinde Konya Bilim Merkezi ve Mevlana Türbesi’ne gezilere katılarak, kültürel ve bilimsel alanlarda da donanımlı hale geliyor.

“Gençlik ve Güvenli Gelecek” projesi, gençlerin terör örgütlerinin tehlikelerine karşı bilinçlenmesini sağlamak ve milli duygularını pekiştirmek amacıyla yürütülüyor. Proje kapsamında düzenlenen seminerler Ekim ayı sonuna kadar devam edecek.

Bakmadan Geçme