• Haberler
  • Konya
  • Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Dünya Yaşlılar Günü'nde Anlamlı Etkinlik

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Dünya Yaşlılar Günü'nde Anlamlı Etkinlik

Konya Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla huzurevlerinde kalan yaşlılar için özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında huzurevi sakinleri, rehber eşliğinde Mevlana Türbesi'ni ziyaret ederek manevi bir gün geçirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Dünya Yaşlılar Günü'nde Anlamlı Etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla huzurevlerinde kalan yaşlılar için özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında huzurevi sakinleri, rehber eşliğinde Mevlana Türbesi’ni ziyaret ederek manevi bir gün geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından organize edilen etkinlikte, yaşlılar Konya'nın sembolü olan Mevlana Türbesi'ni gezerek hem kültürel hem de ruhsal açıdan zengin bir deneyim yaşadı. Huzurevi sakinleri, bu anlamlı günde hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini unutmayan Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Konya Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği bu ve benzeri etkinliklerle huzurevi sakinlerinin sosyal yaşama katılımlarını artırmayı, onların hem fiziksel hem de psikolojik olarak desteklenmelerini amaçlıyor.

Bakmadan Geçme