• Haberler
  • Konya
  • Konya basını Fatma Sultan konağında buluştu

Konya basını Fatma Sultan konağında buluştu

Konya'nın deneyimli duayen gazetecilerinden Kemal Soylu tarafından organize edilen Konya basın buluşması geçtiğimiz Cumartesi günü tarihi Fatma Sultan konağında gerçekleşti

Konya basını Fatma Sultan konağında buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya basınının deneyimli ve genç isimleri, unutulmaz bir etkinlikte bir araya geldi. Gazeteci Kemal basınının deneyimli ve genç isimleri, unutulmaz bir etkinlikte bir araya geldi. Gazeteci Kemal Soylu’nun organize ettiği buluşma, Fatma Sultan Konağı’nın tarihi atmosferinde gerçekleşti.

Akşeker'in sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte, katılımcılara sucuk ekmek ikram edilirken, meslektaşlar arasında hem dostane sohbetler yapıldı hem de basın sektörü üzerine verimli fikir alışverişleri gerçekleştirildi. Programa aileleri ile birlikte katılan Konyalı gazeteciler hoşça vakit geçirdi.

Konya basını Fatma Sultan konağında buluştu


Programın ev sahibi Kemal Soylu, eski ve yeni kuşak gazetecileri bir araya getirmenin önemine dikkat çekti. Soylu, “Birlikte olmak, deneyimleri paylaşmak ve samimi bir atmosferde buluşmak bizim için çok kıymetli. Bu tür etkinliklerle meslektaşlarımız arasındaki dayanışmayı artırmayı hedefliyoruz.

Katılan herkese ve özellikle bizleri destekleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür ederim” dedi. Programa katılan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, basın mensuplarının çalışmalarını övdü. Kavuş, "Gazeteciler toplumun doğru bilgiye ulaşmasında kritik bir rol oynuyor. Bu buluşmaların basın camiasının gücüne güç kattığına inanıyorum. Tüm gazetecilere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme