• Haberler
  • Konya
  • Konya Ardıçlı TOKİ'de Haşere Sorununa Karşı İlaçlama Yapıldı

Konya Ardıçlı TOKİ'de Haşere Sorununa Karşı İlaçlama Yapıldı

Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Akademi Mahallesi'nde yer alan ve halk arasında Ardıçlı TOKİ olarak bilinen 2. etap konutlarında, son dönemde artan fare ve haşere şikayetlerine karşı kapsamlı bir ilaçlama çalışması başlatıldı. TOKİ yönetimi, site sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda harekete geçerek blokların depo alanları, bina tretuvarları, balkon markizleri, dükkan önleri ve blok ortak alanlarında ilaçlama gerçekleştirdi.

Konya’nın Selçuklu ilçesine bağlı Akademi Mahallesi’nde yer alan ve halk arasında Ardıçlı TOKİ olarak bilinen 2. etap konutlarında, son dönemde artan fare ve haşere şikayetlerine karşı kapsamlı bir ilaçlama çalışması başlatıldı. TOKİ yönetimi, site sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda harekete geçerek blokların depo alanları, bina tretuvarları, balkon markizleri, dükkan önleri ve blok ortak alanlarında ilaçlama gerçekleştirdi.

Site sakinleri, özellikle yaz aylarında artan şikayetlerin ardından yapılan bu çalışmadan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. TOKİ yetkilileri ise haşere sorununun kalıcı olarak çözülmesi için periyodik ilaçlama çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Bölgede yaşayan vatandaşlar, ilaçlama süresince dikkatli olunması ve sağlık açısından gerekli tedbirlerin alınması konusunda uyarıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme