KOMEK'te kayıt zamanı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde yeni dönem kayıtları başladı. Konya merkez ve ilçelerdeki 83 KOMEK merkezinde yetişkinler için hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimler verilecek. KOMEK'e başvurular, 7 Ekim tarihine kadar www.komek.org.tr adresinden yapılabilecek.

KOMEK'te kayıt zamanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni dönem kayıtları başladı.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK’in kurulduğu günden bu yana 763 farklı branşta 2 milyondan fazla kursiyere eğitim verdiğini hatırlatarak, kendisini yetiştirmek ve kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyen herkes için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.KOMEK'te kayıt zamanı

KOMEK’in Konya genelindeki kurslara yeni dönem kayıtlarının başladığını belirten Başkan Altay, “Hem yüz yüze hem de dijital eğitim imkânlarıyla 83 merkezde; 26 yüzme havuzu, 35 spor ve oyun salonuyla donatılmış modern mekânlarda, kursiyerlerimizin ihtiyaçlarına uygun eğitimler sunmaya devam edeceğiz. Yeni bir meslek edinmek, işinde profesyonelleşmek ve yeni arkadaşlıklar edinmek isteyen herkesi kurslarımıza bekliyoruz. KOMEK’e katılmak isteyen hemşehrilerimiz, www.komek.org.tr adresi üzerinden hızlı ve kolayca kayıtlarını yaptırabilir” dedi.

KOMEK'te kayıt zamanı

SERTİFİKALAR E-DEVLET ÜZERİNDEN ALINABİLİYOR

Dijital altyapı sayesinde kayıt, yoklama ve sertifikasyon gibi tüm süreçler online olarak yürütülecek. Başarılı kursiyerler, MEB-Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifikalarına ve e-Devlet onaylı katılım belgelerine e-Devlet üzerinden ulaşabilecek.

KUZEM İLE SINIRLARI AŞAN EĞİTİMLER

KOMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (KUZEM), 2024 Güz Dönemi’nde yine dolu dolu bir eğitim takvimi sunuyor.Kişisel gelişim, bilişim teknolojileri, yabancı dil ve sanat alanlarında geniş yelpazede eğitimler vermeye devam eden KUZEM, İkna Teknikleri, Solidworks ile Makine Tasarımı, Sosyal Medya Video Hazırlama, Patent ve Girişimcilik, Aromaterapi, Vantrolog, Hafıza Teknikleri, Artistik Çizim ve Drapaj, Anlayarak Hızlı Okuma, İspanyolca, Python ile Programlama ve daha birçok farklı branşla kursiyerlerini buluşturacak.Canlı eğitimlerden faydalanamayan ve dilediği zaman dilediği yerde öğrenmek isteyen vatandaşlarımız için de KUZEM Video Eğitim Platformu yayınına devam ediyor.Binlerce eğitim videosunun aktif olarak yayınlandığı ve kayıt olduktan sonra ücretsiz bir şekilde yararlanılabilen video eğitim platformu için 13 farklı branşta eğitim videolarının hazırlığı devam ediyor.KUZEM kurslarını başarılı bir şekilde tamamlayan vatandaşlarımız e-devlet onaylı katılım belgesine sahip olarak bu eğitimleri belgelendirebiliyor. 

KOMEK'te kayıt zamanı

ANNELER VE ÇOCUKLAR İÇİN GÜVENLİ EĞİTİM ORTAMLARI

KOMEK, 3-6 yaş çocukları olan kursiyer annelere, güvenli ve eğitici çocuk oyun salonları sunuyor. Uzman eğitmenler tarafından yürütülen bu alanlarda, çocuklara hem eğitici hem eğlenceli aktiviteler sağlanırken, anneler de rahatlıkla eğitimlerine katılabiliyor.

SPOR VE SAĞLIK İMKÂNLARIYLA BİRLİKTE EĞİTİM

KOMEK, sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla spor olanakları da sunuyor. Step-aerobik, zumba ve diyetisyen hizmetlerinin yanı sıra, 25 Eylül’de başlayacak yüzme kurslarına da kayıt alınırken, sauna ve buhar odaları da kursiyerlerin kullanımına açılıyor.

KAYITLAR 7 EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK

Konya merkez ve ilçelerdeki 83 KOMEK ve ASEM merkezinde 7 Ekim’e kadar kayıtlar alınmaya devam edecek. Spor ve yüzme gibi kurslar için kayıtlar ise 25 Eylül’de başlayacak.

KOMEK kurslarına katılmak isteyenler, www.komek.org.tr adresi üzerinden hızlı ve kolayca kayıt yaptırabiliyor.

Bakmadan Geçme