• Haberler
  • Eğitim
  • KO-MEK' te yeni dönem kayıtları başlıyor: 1000' den fazla branşta eğitim fırsatı sizi bekliyor

KO-MEK' te yeni dönem kayıtları başlıyor: 1000' den fazla branşta eğitim fırsatı sizi bekliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KO-MEK, 24 Eylül' de başlayacak yeni dönemiyle 1000' den fazla branşta katılımcılara geniş bir eğitim yelpazesi sunuyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KO-MEK), 2024-2025 eğitim dönemine hızla yaklaşıyor. KO-MEK, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce katılımcıya kapılarını açarak, 1000' den fazla branşta eğitimler sunacak.

24 Eylül itibarıyla başlayacak kayıtlar için başvuru sürecinin detayları ve eğitim merkezlerinde verilecek kurslar hakkında bilgi almak isteyenler, ko-mek.org.tr adresi üzerinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

KO-MEK' te yeni dönem kayıtları başlıyor: 1000' den fazla branşta eğitim fırsatı sizi bekliyor

KO-MEK' in bu yıl sunduğu geniş yelpazedeki branşlar, katılımcıların kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor. Her yaş grubundan bireylere hitap eden kurslarda el sanatlarından teknolojik becerilere, dil eğitimlerinden kişisel gelişime kadar pek çok farklı alanda eğitim fırsatları sunuluyor.

BU EĞİTİMLER KATILIMCILARIN BAKIŞ AÇISINI GENİŞLETİYOR

KO-MEK, "Eğitimle bakış açınızı genişetin" sloganıyla, katılımcılara sadece meslek edindirmeyi değil, aynı zamanda onların hayal güçlerini, yeteneklerini ve vizyonlarını geliştirmeyi amaçlıyor. Yeni dönemde de bu anlayış doğrultusunda, bireylerin kendilerini daha donanımlı bir şekilde ifade edebilmeleri için çeşitli kurslar düzenlenecek.

KO-MEK' te yeni dönem kayıtları başlıyor: 1000' den fazla branşta eğitim fırsatı sizi bekliyor

SİZ DE BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!

Katılımcılara eğitim sonunda sertifika da verilecek olan KO-MEK kursları, mesleki beceri kazanmanın yanı sıra, sosyal ve kültürel gelişime de katkıda bulunmayı hedefliyor.

24 Eylül' de başlayacak yeni dönem kayıtları için KO-MEK' in internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek.

Bakmadan Geçme