• Haberler
  • Güncel
  • Kılca 15 Temmuz dolayısıyla Hakimiyet.com'a özel açıklamalarda bulundu: 'Türkiye olarak bir bütünüz'

Kılca 15 Temmuz dolayısıyla Hakimiyet.com'a özel açıklamalarda bulundu: 'Türkiye olarak bir bütünüz'

Konya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde vatandaşlarla birlikte meydanda bulunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hakimiyet.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kılca 15 Temmuz dolayısıyla Hakimiyet.com'a  özel açıklamalarda bulundu: 'Türkiye olarak bir bütünüz'

Konya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde binlerce vatandaş meydanlara akın etti. Vatandaşlar gibi Konya protokolü de meydanlarda ön sıralarda yer aldı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8’inci anma yılında Hakimiyet.com’a özel açıklamalarda bulunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Biz Türkiye olarak bir bütünüz, Bu devleti böldürmemek için gece gündüz çalıştık, çalışıyoruz.” dedi. 

“BUGÜN HEP BİRLİKTE MEYDANLARDAYIZ”

Türkiye’nin düşmanlarına karşı birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Kılca, “2016 yılında bu millet maalesef hain darbe girişimi yaşadı. Ama bu millet, genciyle, çocuğuyla, yaşlısıyla, kadınıyla darbeyi püskürttü.  Hamdolsun bu günlere geldik. Bunu unutturmamız lazım. Çünkü biz, Türkiye olarak bir bütünüz. Bu devleti böldürmemek için gece gündüz çalıştık, çalışıyoruz. Bugün hep birlikte meydanlardayız. 8’inci yıl olsa da bunu unutturmamalıyız. Çünkü bizim her yerde düşmanlarımız var. Ve düşmanlarımıza karşı, birlikte hareket etmemiz gerekiyor.” diye konuştu.

Kılca 15 Temmuz dolayısıyla Hakimiyet.com'a  özel açıklamalarda bulundu: 'Türkiye olarak bir bütünüz'

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme