Karaca, Genel merkez yönetiminde

DEVA Partisi'nde 2.Olağan kongre heyecanı yaşandı. Tek Genel Başkan adayı olan ve Yapılan seçimler sonucunda katılan delegelerin tümünün oyunu alan Ali Babacan tekrar Deva Partisi Genel Başkanlığa seçildi.

Karaca, Genel merkez yönetiminde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demokrasi ve Atılım Partisi’nin(DEVA) Ankara’da gerçekleştirdiği İkinci Olağan Kongresinde, 
23 Haziran 2020 tarihinde Deva Partisi Konya Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilen Dr. Seyit Karaca, Deva Partisi Genel Merkez yönetim kurulu asil üyeliğine seçildi. 

Karaca, Genel merkez yönetiminde

Ali Babacan’ın listesinde yer alan ve Deva Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu asil üyeliğine seçilen Dr. Seyit Karaca, “Ankara’da partimizi Deva’nın 2. Olağan kongresini gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Ali Babacan şahsımı da Genel Merkez Yönetim Kurulu asil listesinde yer vererek, Konya’ya verdiği değeri ortaya koydu. Genel Başkanımıza ve delegelerimizi teşekkür ediyorum.

Karaca, Genel merkez yönetiminde

Gerçekleştirdiğimiz kongremizi, ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçlere çözüm üretme irademizin bir göstergesi olarak görüyoruz. Bu amaç doğrultusunda çabalarımızı daha da ileri taşımak ve yeni hedefler belirleyerek, daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük, daha fazla refah için, adalet, eşitlik, temiz siyaset ve insanca yaşamak için, Türkiye için yeni bir yol var, bu yol DEVA yoludur diyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme