• Haberler
  • Spor
  • Kadınlar Futbol Derbisinde Fenerbahçe ve Galatasaray Karşı Karşıya

Kadınlar Futbol Derbisinde Fenerbahçe ve Galatasaray Karşı Karşıya

Kadınlar Futbol Ligi'nin 6'ncı haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, evinde Galatasaray Petrol Ofisi'ni ağırlayacak. Mücadele, 13 Ekim saat 14.00'te FB TV ve GS TV'den canlı yayınlanacak.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 13 Ekim Pazar günü, iki ezeli rakip Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi karşı karşıya gelecek. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanacak derbi, saat 14.00’te başlayacak ve her iki kulübün resmi kanallarında canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe, ligdeki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Geride kalan 5 maçta 24 gol atan ve yalnızca 1 gol yiyen sarı-lacivertli ekip, taraftar desteğiyle derbiyi kazanmayı hedefliyor. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısının ardından lige iki maç eksiğiyle dönüyor. Namağlup unvanını koruyan Galatasaray, Fenerbahçe karşısında galip gelerek zirve yarışına tutunmak istiyor.

Fenerbahçe’nin golcüleri Ece Türkoğlu ve Roselord Borgella 5’er golle öne çıkarken, Galatasaray’dan Ebru Topçu da 4 golle takımını sırtlıyor. Bu kritik derbi, kadın futbolunda büyük bir heyecan yaratacak ve futbolseverler bu mücadeleye ekranları başında veya stadyumda tanıklık edecek.
 

Bakmadan Geçme