• Haberler
  • Güncel
  • Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bugünkü toplantı neden ertelendi?

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bugünkü toplantı neden ertelendi?

Gelen son dakika bilgisine göre bugün yapılması planlanan Kabine Toplantısı ileri bir tarihe ertelendi. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerin de değerlendirileceği Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bugünkü toplantı neden ertelendi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Haziran'da kademeli normalleşme sürecine geçilmesinin ardından milyonlarca vatandaş gözünü Kabine Toplantısı'na çevirmiş durumda.

Koronavirüsle mücadele kapsamında son durumun değerlendirilmesi beklenen Kabine Toplantısı bu hafta erkene alındığı bilgisi gelmiş ve 10 Haziran'da yapılacağı açıklanmıştı.. Gelen son dakika bilgisine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun programı nedeniyle toplantı 21 Haziran tarihine ertelendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü Euro 2020'nin açılış maçı olan Türkiye - İtalya müsabakasına gideceği; Pazar günü ise Brüksel'deki NATO Zirvesi'ne katılacağı öğrenildi. Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'nin ardından milli takımı desteklemek için Bakü'ye gidecek.

İki haftada bir gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın tarihi de zirve dolayısıyla öne çekilmişti.. Fakat alınan son dakika kararıyla toplantının 21 Haziran'da gerçekleştirileceği duyuruldu.

Bakmadan Geçme