Julian Nagelsmann Futbolu Neden Bıraktı?

Almanya millî futbol takımının teknik direktörü olan Julian Nagelsmann, futbolculuk kariyerine küçük kulüplerden başladı. FC Issing, Augsburg ve 1860 Münih altyapılarında forma giyen Nagelsmann, 19 yaşındayken arka arkaya yaşadığı iki diz sakatlığı nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kaldı.

 

Futbol kariyerini sonlandıran Nagelsmann, İşletme bölümüne yöneldi ancak 2 yıl sonra Spor Bilimleri alanına geçiş yaptı. Teknik direktörlük kariyerinde ise Hoffenheim, RB Leipzig ve Bayern Münih gibi önemli kulüplerde görev aldı.

 

Almanya millî takımının başına geçen deneyimli teknik adam, büyük kulüplerde edindiği tecrübeyle millî takımı yeni bir başarı dönemine taşımak için göreve başladı. Nagelsmann'ın, Alman futbolunun geleceği açısından önemli bir rol üstleneceği düşünülüyor. Futbol kariyerini sonlandıran Nagelsmann, İşletme bölümüne yöneldi ancak 2 yıl sonra Spor Bilimleri alanına geçiş yaptı. Teknik direktörlük kariyerinde ise Hoffenheim, RB Leipzig ve Bayern Münih gibi önemli kulüplerde görev aldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme