• Haberler
  • Asayiş
  • İzne geldiği memleketinde öldürülen askerin son görüntüleri ortaya çıktı

İzne geldiği memleketinde öldürülen askerin son görüntüleri ortaya çıktı

Denizli'de izne geldiği memleketinde öldürülen sözleşmeli onbaşının bıçaklandığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Olay, 17 Ağustos Cumartesi günü gece 02.00 sıralarında Denizli’de Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Görev yaptığı Hakkari’den memleketi Denizli’ye izne gelen piyade sözleşmeli onbaşı Muhammet Yazır ile bir grup arasında eğlence mekanı çıkışı sırasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine 5 kişilik grup izne gelen askere saldırdı. Olay sonucu bıçakla ağır yaralanan Yazır, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yazır, doktorların tüm müdahalesine rağmen aşırı kan kaybı sebebiyle hayatını kaybetti.

5 GÖZALTI

Kavgaya karışan S.A., H.B.C., E.B., U.T. ve T.Ç., polis ekiplerince kısa sürede gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.A., H.B.C. ve E.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken; diğer şüpheliler U.T. ve T.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, olay anına ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde 5 kişinin Yazır’a saldırdığı, yerde tekme ve yumruklar attığı görüldü. Görüntülerin devamında ise yerde kanlar içerisinde kalan Yazır’a sağlık ekiplerince müdahale edildiği anlar yer alıyor.

 

Bakmadan Geçme