İYİ Parti'den bu sözler ile istifa etti!

Hafta sonu kongreye gidecek olan İYİ Parti'de şok istifa. İYİ Parti STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Murat Keçeciler, İYİ Parti'den istifa etti. Keçeciler, 'Ben İYİ Parti'de siyaset yapamayacağımı anladım. İstifa ediyorum' dedi.

İYİ Parti STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Murat Keçeciler, Konya’da bir otelde düzenlediği basın toplantısında kameralar karşına geçerek İYİ Parti’den istifa ettiği duyurdu.

Anavatan Partisi kurucularından eski devlet bakanı Mehmet Keçeciler’in oğlu Av. Murat Keçeciler, sert sözlerle İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Keçeciler, “Yeni bir siyaset kültürüne ihtiyaç var dedik. Birçok proje sunduk genel merkeze, kabul görmedi. Ben İYİ Parti’de siyaset yapamayacağımı anladım. ‘Kaybedilecek bir kavganın sebebi biz olmayalım’ dedik. İstifa ediyorum” şeklinde konuştu.

İYİ Parti'den bu sözler ile istifa etti!

Keçeciler ’in hedefinde İYİ Parti genel merkez yöneticilerinin yanı sıra Konya il teşkilatında yaşanılan olumsuzluklar da vardı. Keçeciler, “İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy genel merkeze rağmen seçildi.” dedi.

“İYİ Parti’deki arkadaşların kafası karışık. İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy genel merkeze rağmen başkan seçildi. Siyaset duygularla yapılır, ideallerle yapılır ama biraz da zekâ katmanız gerek.” 
 

Bakmadan Geçme