• Haberler
  • Türkiye
  • İstanbul Havalimanı'nda 'Tadında Anadolu' Restoranı 3 Ödül Kazandı

İstanbul Havalimanı'nda 'Tadında Anadolu' Restoranı 3 Ödül Kazandı

İstanbul Havalimanı'nda faaliyet gösteren 'Tadında Anadolu' restoranı, küresel seyahat perakendeciliği ve gümrüksüz satış sektörünün önde gelen ödül programlarından 'FAB Awards 2024'te büyük bir başarı elde etti.

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde, pasaport kontrolü sonrasında ziyaretçilerine hizmet veren "Tadında Anadolu" restoranı, 1700 metrekarelik alanda Anadolu'nun yüzlerce yıllık tariflerini geleneksel yöntemlerle sunarak dikkat çekiyor. Restoran, "FAB Awards 2024"te üç farklı kategoride ödül kazandı.

Restoranın baş şefi Ömür Akkor, "Yılın Havalimanı Şefi" ve aynı zamanda "Avrupa Bölge Birincisi" seçildi. Akkor'un yönetiminde restoran, Anadolu'nun zengin mutfak kültürünü modern ve özgün bir yaklaşımla sunarak uluslararası alanda takdir topladı.

"Tadında Anadolu" restoranı, kazandığı ödüllerle birlikte İstanbul Havalimanı'nın küresel ölçekteki gastronomi ve seyahat deneyimine önemli bir katkı sağladı. Restoranın başarısı, Anadolu lezzetlerinin uluslararası tanıtılması için önem taşıyor.

AA

Bakmadan Geçme