• Haberler
  • Türkiye
  • İstanbul'daki köprülerde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kutlamaları: Türk Bayrakları dalgalanıyor

İstanbul'daki köprülerde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kutlamaları: Türk Bayrakları dalgalanıyor

İstanbul, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Türk bayraklarıyla donatıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde düzenlenen törenlerde Türk bayrakları gökyüzünde gururla dalgalanıyor.

İstanbul'daki köprülerde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kutlamaları: Türk Bayrakları dalgalanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Valiliği ile 15 Temmuz Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliklere İstanbul Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek, 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Hafıza 15 Temmuz Müzesi önünde başlayan etkinlikler, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Türk bayrağı asımıyla devam etti.


Bayrak Asımı ve Mesajlar
Grup, önce 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde toplandı ve ardından köprü üzerine dev Türk bayrağı, 15 Temmuz Derneği flaması ve "Milletin Zaferi 15 Temmuz" yazılı bayraklar asıldı. Aynı etkinlik Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde de gerçekleştirilerek, Türk bayrakları etkinlik boyunca köprülerde dalgalanacak.


Bu etkinlikler, 15 Temmuz'un önemini vurgulamanın yanı sıra milletin birlik ve beraberliğini simgelemekte. Türk bayraklarının dalgalanmasıyla birlikte yapılan bu kutlamalar, vatandaşların milli birlik ruhunu canlı tutmayı amaçlıyor.

Bakmadan Geçme