• Haberler
  • Ekonomi
  • İslam Memiş 'Perşembe günü' diyerek açıkladı! Gram altın yatırımcısına uyarı verildi! Gram, çeyrek, tam, ONS altın fiyatları...

İslam Memiş 'Perşembe günü' diyerek açıkladı! Gram altın yatırımcısına uyarı verildi! Gram, çeyrek, tam, ONS altın fiyatları...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu hafta altın piyasasının özellikle Perşembe gününe odaklandığını vurguladı. ABD'nin enflasyon verileri ve Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarının altın fiyatları üzerinde belirleyici olabileceğini ifade eden Memiş, yatırımcıların bu gelişmeleri yakından takip etmelerini önerdi.

İslam Memiş 'Perşembe günü' diyerek açıkladı! Gram altın yatırımcısına uyarı verildi! Gram, çeyrek, tam, ONS altın fiyatları...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özellikle ABD enflasyon verilerinin, piyasalarda yeni fiyatlamalara neden olabileceğini belirten Memiş, bu haftayı öncesinde ve sonrasında değerlendirmenin önemli olduğunu söyledi.

Altın fiyatlarının bu dönemde 2,350-2,400 dolar aralığında hareket ettiğini belirten uzman, bu bandın altın fiyatlarındaki olası hareketler için kritik olduğunu vurguladı. Gram altın için ise 2,420-2,520 lira aralığının önemli olduğunu dile getirdi.

Memiş, yatırımcıların özellikle ons altın fiyatlarını yakından takip etmeleri gerektiğini ve yaşanan dalgalanmaların gram altın fiyatlarında makas aralığının genişlemesine neden olabileceğini belirtti.

Bu hafta, ABD enflasyon verileri ve Fed'in açıklamalarının altın piyasasında nasıl bir etki yaratacağı büyük bir merak konusu olarak ön plana çıkıyor. Yatırımcılar, bu veriler ışığında altın alım-satım stratejilerini şekillendirmeye dikkat ediyor.
     

Bakmadan Geçme