İnstagram Bakanlar Kurulu'nun gündeminde yer alacak!

Türkiye'de kullanıcıların erişim sağlayamadığı sosyal medya hesabı Instagram'ın ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Gazeteci Candaş Tolga Işık'tan heyecan verici bir açıklama geldi. Peki Instagram ne zaman açılacak? İşte detaylar… 

Instagram, sosyal medya platformunun bazı yasal düzenlemelere uymadığı ve kamu düzeni açısından insanları kısıtladığı gerekçesiyle2 Ağustos 2024'te Türkiye'de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişime kapatıldı.

Birçok kullanıcı Instagram’ın ne zaman erişime açılacağını sorgulamaya başladı. Peki Instagram’ın erişime tekrardan açılacağı tarih ile ilgili bir gelişme var mı? İşte merak edilen sorunun cevabı…

 İnstagram Bakanlar Kurulu'nun gündeminde yer alacak!
BAKANLAR KURULU’NUN GÜNDEMİNE ALINDI

Sosyal medya platformunun kullanıcıları, yasağın ne zaman açılacağını sorgularken gazeteci Candaş Tolga Işık’tan heyecan verici bir açıklama geldi. Işık, Instagram yasağının 5 Ağustos 2024’te gerçekleşecek Bakanlar Kurulu toplantısının gündeminde yer alacağını duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan, Candaş Tolga Işık, “Instagram yasağı yarınki Bakanlar Kurulu gündemine alındı.

Bu arada yetkililerle Instagram temsilcileri arasında görüşmeler sürüyor. Instagram'dan bazı talepler var.

Bir sonraki görüşmede Instagram'ın bu taleplere vereceği yanıta göre erişime açılacak ya da kapalı kalacak.” paylaşımında bulundu. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme