• Haberler
  • Güncel
  • İbrahim Tatlıses hastane kapısında ağladı... Oğlu Ahmet yanındaydı

İbrahim Tatlıses hastane kapısında ağladı... Oğlu Ahmet yanındaydı

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde ciddi bir kalp ameliyatı geçirdiği için hastanede tedavi görmüştü. İşte yeni gelişmeler...

İbrahim Tatlıses hastane kapısında ağladı... Oğlu Ahmet yanındaydı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde ciddi bir kalp ameliyatı geçirdiği için hastanede tedavi görmüştü. Anjiyo sonrasında iki kalp damarında tıkanıklık tespit edilmiş ve ardından 2,5 saat süren bir operasyonla kalp kapakçığı değiştirilmişti. Ameliyat sonrası Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verme planlarını açıklamıştı.


İbrahim Tatlıses, ameliyat öncesinde hayranlarından dualarını eksik etmemelerini istemiş ve duygusal bir şekilde "Kalp kapakçığım değişecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin" demişti. Ameliyat sonrası iyileşme sürecinde de gözyaşlarına hakim olamayan Tatlıses, "Çok iyiyim, Allah bitti demeden bitmez!" şeklinde konuşmuştu.


Taburcu olduktan sonra ilk açıklamalarını yaparken oğlu Ahmet Tatlıses'in yanında olduğu bilgisi verildi. Tatlıses'in son zamanlarda kızı Dilan Çıtak ile yaşadığı sorunlar da gündemdeydi. Önceki dönemde oğlu Ahmet ile de sorun yaşayan Tatlıses, bu süreçte ailesiyle olan ilişkilerini yeniden düzenlemeye çalışıyor.


İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ve sahne performansıyla ilgili gelişmeler, hayranları ve sevenleri tarafından merakla bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme