• Haberler
  • Asayiş
  • Husumetlisi tarafından öldürülen baba ve oğlunun cenazesini kızı teslim aldı

Husumetlisi tarafından öldürülen baba ve oğlunun cenazesini kızı teslim aldı

Burdur'da dün akşam saatlerinde yaşanan olayda baba ve oğlu husumetlisi tarafından kurşun yağmuruna tutularak hayatlarını kaybetti.

Dün akşam 19.00 sıralarında Burdur'un Gölhisar ilçesi Konak Mahallesi'nde meydana gelen olayda 53 yaşındaki Ramazan Tin ve 32 yaşındaki oğlu Muharrem Tin ile alacak verecek meselesi yüzünden husumetli olan 42 yaşındaki M.K., 07 BST 882 plakalı otomobiliyle Muharrem Tin'in Gölhisar'daki iş yerinin önüne geldi. Burada bekleyen baba oğulun yanına elinde pompalı tüfek ile yürüyerek giden M.K., baba ve oğlunu vurup olay yerinden aracı ile birlikte kaçtı. Ramazan Tin olay yerinde hayatını kaybetti. Oğlu Muharrem de kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otomobiliyle olay yerinden kaçan M.K. ise Tefenni ilçesinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına aldı. Pompalı tüfekten çıkan kurşunların hedefi olan baba ve oğlunun cansız bedenleri otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Baba ve oğlunun cenazeleri bugün öğlen saatlerinde kızı ve yakınları tarafından teslim alındı. Baba ve oğlu toprağa verilmek üzere Denizli'nin Serinhisar ilçesi Ayaz Mahallesi'ne götürüldü.

Bakmadan Geçme