Hoş geldin 2009: Instagram'a yeni özellik geliyor!

MSN uzun bir süre önce aramızdan ayrılmış olsa da onun bazı özellikleri Instagram'a geliyor ilk olarak dinlediğimiz müzikler anlık olarak Instagram'da gösterilecek. İşte detaylar…

Hoş geldin 2009: Instagram'a yeni özellik geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et


MSN uzun bir süre önce aramızdan ayrılmış olsa da onun bazı özellikleri Instagram’a geliyor ilk olarak dinlediğimiz müzikler anlık olarak Instagram’da gösterilecek. İşte detaylar…


Instagram’ın sahibi Meta şirketi, Spotify uygulamasıyla müzik anlaşmasına varmak üzere. Kullanıcıların Spotify da dinlediği müzikler anlık olarak notlar özelliği ile birlikte paylaşılmaya başlayacak şu an test aşamasında olan özellik ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Hoş geldin 2009: Instagram'a yeni özellik geliyor!

ANLIK OLARAK INSTAGRAM DA GÖZÜKECEK!

Ortaya atılan bir ekran görüntüsü Instagram’ın notlar kısmında şarkı paylaşmak yerine anlık olarak Spotify da dinlenen müziği notlar kısmında paylaşmasına olanak tanıyan Spotify’dan paylaş seçeneği gösteriliyor. Ekran görüntüsünde gördüğümüz üzere istediğin zaman durdur özelliği de göze çarpıyor. Bu özellik 2009 da kullanılan MSN uygulamasının özelliklerinden biriydi.

Aynı zamanda bu özellik kullanıcıların gerçek zamanlı olarak  Instagram hesabını Spotify’a bağlayabileceğinin de bir göstergesi haline geldi.
 

Bakmadan Geçme