Helikopterle Konya Şehir Hastanesine Yetiştirildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kalp krizi geçiren hasta, helikopterle Konya Şehir Hastanesine getirildi. İşte haberin detayları…

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kalp krizi geçiren İsmail Altınışık, hava ambulansıyla Konya Şehir Hastanesine sevk edildi.

Ahırlı ilçesi Akkise Mahallesi'nde yaşayan Altınışık, kalp ağrısı ve nefes almada güçlük çektiği için ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaldırıldığı hastanede kalp krizi geçirdiği anlaşılan Işık, ilk müdahalenin ardından ambulans helikopteri ile Konya Şehir Hastanesine sevk edildi.

KALP KRİZİ TARAMAYA VESİLE OLDU

Helikopterle Konya Şehir Hastanesine Yetiştirildi

Olayın ardından Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, hava sıcaklıklarının artması ve olası hastalıklar nedeniyle mevsimlik tarım işçilerinin çadırlarını ziyaret ederek, sağlık taraması yaptı.

Bu konuda açıklamada bulunan İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Balcı, hava sıcaklıklarının artmasıyla, kırsalda çalışan mevsimlik tarım işçilerinin ihtiyacı olan muayene, sağlık taraması, gebe takip, aşı programları, sağlıklı beslenme eğitimi, aile planlaması eğitimi gibi hizmetlerinin verildiğini ifade etti.

AA

Bakmadan Geçme