Hasan Kılca: 'Karatay'da spor bir başka'

2024 yılı Karatay Yaz Spor Okulları kapanış programı gerçekleştirildi.

Konya, Şehit Nihat Gün Sahası'nda 14 branşta binlerce sprocunun katılımıyla gerçekleştirilen ve 2019’dan bu yana devam eden 2024 yılı Karatay Yaz Spor Okulları'nın kapanış programı yapıldı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açılış konuşmasında, "Kulübümüz bünyesinde yaptığımız sportif faaliyetlerle çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceğiz. Karatay'da spor,eğitim, çocuklarımız, velilerimiz bir başka hepsini tebrik ediyorum." dedi.

Hasan Kılca: 'Karatay'da spor bir başka'Hasan Kılca,"ASKF başkanımıza, Gençlik ve Spor İl müdürümüz ve ilçe müdürlerimize ve bizimle birlikte yol yürüyen tüm federasyon temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Onların büyük desteklerini görüyoruz. Gençlerimizle, çocuklarımızla gurur duyuyoruz ama onları geleceğe hazırlayan ve onları hep destekleyen kıymetli velilerimize de, buraya kadar teşvik ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu

Hasan Kılca: 'Karatay'da spor bir başka'

 

Organizasyonların, Gençlik ve Spor faaliyetlerinin eğitim faaliyetlerinin ve bunlara desteklerinin her zaman devam edeceğini söyleyen Kılca, bunun sözünü buradan veriyorum diyerek, sözlerini noktaladı.

 

Bakmadan Geçme