• Haberler
  • Konya
  • Hakimiyet Gazetesi' nden Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer'e tebrik ziyareti

Hakimiyet Gazetesi' nden Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer'e tebrik ziyareti

Hakimiyet Gazetesi Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer'e tebrik ziyareti gerçekleştirdi, ziyaret sırasında Sefer, yeni dönem planlarından ve yatırımlarından bahsetti.

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer, yaklaşık 30 yıl aradan sonra ilçesine hizmet etmek için yeniden aday olduğunu ve vatandaşların takdiriyle belediye başkanlığı görevine başladığını belirtti. Başkan Sefer, ilçenin geleceği için birçok önemli projeyi hayata geçirme hedefinde olduklarını vurguladı.

"ÇİLEĞİMİZİN PATENT ALMASINA 15 GÜN KALDI"

Başkan Sefer, ilçenin meşhur çileğinin Türkiye ve AB patenti aldığını, onaylanmasına ise yaklaşık 15 gün kaldığını belirtti. Bu bağlamda, yatırım yapmak isteyen tüm şirketleri ilçeye davet etti. Ayrıca, organize sanayi projelerinin planlarını yaptıklarını ve Büyükşehir'e sunduklarını dile getirdi. Büyük bir organizasyon kurmayı hedeflediklerini ve bu sayede ilçeye yatırımcı çekmeyi planladıklarını ifade eden Başkan Sefer, çelik, ve soğutma alanlarında üretim destekleriyle ilçenin ekonomik gelişimini ve istihdamını artırmayı amaçladıklarını söyledi.

İlçenin sulama kaynaklarından yararlanarak damlama sulama sistemi ile tarım alanında verimliliği üç-dört katına çıkarmayı planladıklarını belirten Sefer, bu alanda da çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. Ayrıca, ilçenin doğalgaz sorununa da değinen Sefer, şu ana kadar 6 km kadar doğalgaz hattının döşendiğini ve bu konuda destek veren Enerya ve Konya temsilcilerine teşekkür etti.

Sefer, ilçenin tüm sorunlarını çözerek, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurguladı. Özellikle gençlerin büyük şehirlere göç etmesini durdurmak ve geriye göçü sağlamak için de ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Hakimiyet Gazetesi yönetim grubunun tebrik ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Sadık Sefer, ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınması için büyük bir gayretle çalışacaklarını ifade ederek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme