Gürbüz, Başkan Yiğit'i ziyaret etti

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz, Öz Finans-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit'i makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun ' dedi

Gürbüz, Başkan Yiğit'i ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilen Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Finans-İş Sendikası Konya Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu ve çalışmaları hakkında bilgi veren Yiğit, ‘Güzel Olağan Genel Kurul süreci yaşadık. Birlik ve beraberlik içinde geçti. Umarım güzel çalışmalara imza atarız. Olağan Genel Kurulumuza Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu ve Genel Başkan Yardımcıları Ali Kılıç, Atıf Güdül, Saim Esken, İrfan Kemal Karatosun, Halkbank Konya Bölge Koordinatörü Sinan Gezenerler, Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanı Naci Çınar, Hak-İş Konfederasyonu Konya İl Başkanı Vacit Sır ve bağlı Sendikalar Konya Şube Başkanları ile Ziraat, Halk ve Ziraat Katılım Bankaları Şube Müdürleri ve delege arkadaşlarımız katıldı. delegelerin tam desteğini alarak Konya Şube Başkanı olarak tekrar göreve getirildik. Rabbim yardımcımız olsun’ dedi. 

Hakimiyet Gazetesi imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz de  Öz Finans-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit ve ekibine başarılar diledi.

Öz Finans-İş Sendikası Konya Şube Başkanlığı Kurulları ise;

• Yönetim Kurulu: Ulvi Gökhan Yeşildaş, Mustafa Bahadır Aras, Cahit Akbalık, Hüseyin Kılıç.

• Denetleme Kurulu; Nuray Atak, Abdurrahman Filik, Mesut Nazif Çaykan.

• Disiplin Kurulu; Koray Akyol, Kamil Sağlıyan, Muharrem Kaya.

Bakmadan Geçme