• Haberler
  • Konya
  • Gratis'in indirim çılgınlığı Konya'da kaosa yol açtı: Bu dert pes dedirtti

Gratis'in indirim çılgınlığı Konya'da kaosa yol açtı: Bu dert pes dedirtti

Gratis'in indirim çılgınlığı Konya'da kaosa yol açtı, internet sitesi çöktü, insanlar izdihamda ezildi.

Gratis'in 15. yılına özel indirim kampanyası Konya' da izdihama sebep oldu. Mağazalarda yaşanan izdihamla beraber internet platformları da sallandı.

Gratis'in indirim çılgınlığı Konya'da kaosa yol açtı: Bu dert pes dedirtti

İnsanlar,yüzde 75'e varan indirimleri duyar duymaz Gratis mağazalarına akın etti. Ancak, bu kadar büyük bir indirim, hem mağazalarda hem de online platformlarda beklenmedik sorunlara yol açtı.

Gratis'in indirim çılgınlığı Konya'da kaosa yol açtı: Bu dert pes dedirtti

Yaşanan izdiham, insanların birbirini ezmesine neden oldu. Asıl kriz internet sitesinde yaşandı. Gratis'in online platformu, ani talep patlaması karşısında çöktü. 

İnsanların bu tutumları, ekonomideki sorunlar ve tüketim çılgınlığının anlamsızlığı eleştirilerine de beraberinde getirdi. Bazen insanların ne kadar kontrolden çıkabileceklerini gösteren bu olay, gerek ekonomideki sıkıntıları görünür olması için gerekse de tüketim ahlakı alışkanlığı için vatandaşlarımıza ders niteliğinde.

 

 

Özel Haber
Yorumlar 1
elif 01 Haziran 2024 12:30

saatlerce kuyrukta bekleyip alamadan vazgeçip çıktım. çünkü bizim insanımıza indirim falan yapılmamalı. ikişer üçer valizle gelip raflarda ne var ne yok almışlardı. bir kişinin kasadan geçmesi yarım saat sürdü. çünkü birçoğu şampuan, duş jeli vs tüm bakım ürünlerini satmak için aldılar. bizim gibi üç beş ürün almak isteyenler de elleri boş döndü. mutlaka adet veya tutar sınırlaması olmalıydı. gerçekten amacına hizmet etmeyen berbat bir kampsanya oldu. o kadar bekleyip elim boş döndükten sonra bedava verse gratisin kapısından geçmem

Bakmadan Geçme