• Haberler
  • Konya
  • Gökkubbemiz Kudüs Programı 1 Eylül'de İRFA'da

Gökkubbemiz Kudüs Programı 1 Eylül'de İRFA'da

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İRFA'nın ortaklaşa düzenlediği 'Gökkubbemiz Kudüs' programı, 1 Eylül Pazar günü saat 16.30'da İRFA'da gerçekleşecek. Programda, Genç Dergisi Editörü Süleyman Ragıp Yazıcılar, 'Mânâ Medeniyeti' başlıklı anlatımıyla Kudüs'ün manevi ve kültürel derinliklerini katılımcılara aktaracak.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İRFA'nın ortaklaşa düzenlediği "Gökkubbemiz Kudüs" programı, 1 Eylül Pazar günü saat 16.30'da İRFA'da gerçekleşecek. Programda, Genç Dergisi Editörü Süleyman Ragıp Yazıcılar, "Mânâ Medeniyeti" başlıklı anlatımıyla Kudüs'ün manevi ve kültürel derinliklerini katılımcılara aktaracak.

Etkinlik, Konya halkını Kudüs'ün tarihine ve maneviyatına dair derin bir yolculuğa çıkarmayı amaçlıyor. Katılımcılar, Kudüs'ün İslam medeniyetindeki yerini daha iyi anlama fırsatı bulacaklar. Program, "Benim Şehrim" projesi kapsamında düzenleniyor ve tüm halkın katılımına açık olacak.

Etkinliğin detayları ve katılım bilgileri için Konya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi iletişim kanalları takip edilebilir.

Özel Haber

Bakmadan Geçme