• Haberler
  • Keşfet
  • Gökhan Türkmen'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Nil Rona'yı görenler çok şaşırdı! 'Annesinin kopyası'

Gökhan Türkmen'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Nil Rona'yı görenler çok şaşırdı! 'Annesinin kopyası'

Çatı Katı, Aşk, Büyük İnsan, Mahşer, Sen İstanbul'un gibi dillere pelesenk olan şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Türkmen, 10 yıldır Sinem Aksoy ile mutlu bir evlilik yaşıyor. İki kız babası olan Gökhan Türkmen'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Nil Rona büyüdü ve kocaman oldu. Ünlü ismin kızını görenler çok şaşırdı.

Gökhan Türkmen'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Nil Rona'yı görenler çok şaşırdı! 'Annesinin kopyası'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendine Has Tarzı ve Şarkılarıyla Tanınan Gökhan Türkmen Şimdi de Kızı Nil Rona'yla Gündemde


10 yıldır Sinem Aksoy ile mutlu bir evlilik sürdüren Gökhan Türkmen, kızları Nil Rona ve Leyla Ada'yı gözlerden uzakta büyüttü. Türkmen, önceki gün verdiği konser sonrası kızı Nil Rona ile kamera karşısına geçti ve kızının şarkı sözleri yazdığını söyledi.


'Annesinin Kopyası' Yorumları
Gökhan Türkmen'in kızı Nil Rona'yı görenler, "annesinin kopyası", "aynı annesi" gibi yorumlarda bulundu. Nil Rona'nın annesine olan benzerliği, sosyal medyada da geniş yankı buldu.


Gökhan Türkmen ve ailesi, gözlerden uzak ve sakin bir hayat sürerek, çocuklarını medyanın ilgisinden korumaya özen gösteriyorlar. Nil Rona'nın büyümesi ve babasının izinden giderek şarkı sözü yazması, Türkmen'in hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
 

Bakmadan Geçme