Göçük altından kalan 3 işçi hayatını kaybetti!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dün kanalizasyon hattında çalışan işçiler, göçük altında kalmıştı. Çalışmalar sonucu 4 işçi göçük altından çıkartılarak hastaneye sevk edilmişti. İHA'dan edinilen bilgilere göre, 4 işçiden 3'ünün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

İHA'dan edinilen bilgiye göre olay, Ceylanpınar ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgede kanalizasyon çalışması yapan 4 işçi, yaşanan toprak kayması sonucu göçük altında kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekibi sevk edildi.

Göçük altından kalan 3 işçi hayatını kaybetti!

İŞÇİLER GÖÇÜK ALTINDAN KURTARILDI

Göçük altında kalan 1 işçi olaydan hemen sonra kurtarılırken, diğer 3 işçi ise ekiplerin çalışmaları sonucu ağır yaralı olarak kurtarıldı. Ağır yaralı olarak göçük altından kurtarılan işçilerden Engin Çekiç, Kadir Altınöz ve Halil Kartalmış sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı işçiler Engin Çekiç, Kadir Altınsöz ile Halil Kartalmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme