• Haberler
  • Konya
  • Genç Meram Kızılay, 23 Nisan'da çocuklarla birlikteydi

Genç Meram Kızılay, 23 Nisan'da çocuklarla birlikteydi

Genç Kızılay Meram Başkanı Yasin Büyükaslan ile gönüllüleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 'İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu' öğrencileri ile birlikte kutladı.

Genç Meram Kızılay, 23 Nisan'da çocuklarla birlikteydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Kızılay Genç Meram Başkanı Yasin Büyükaslan ve ekibi, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramında geleceğinin temine olan öğrenciler ile birlikte İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulunda düzenlenen bir törenle coşkuyla kutladılar.

Genç Kızılay Meram Başkanı Mehmet Büyükaslan “Meram Şubesi Genç Kızılay olarak halkımız ile iç içe çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. TBMM Meclisimiz 102. nci kuruluşu  ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Egemenlik ve çocuk Bayramını ekibinde yer alan gönüllü arkadaşlarla birlikte İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu öğrencileri ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu etkinlik bizler açışından ve öğrenciler açısında mutlu ve eğlenceli geçmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim ” Dedi.

Genç Kızılay Meram Şubesinin katıldığı etkinlik günün anısına öğrencilerle birlikte çektirilen fotoğraflar ile son buldu.

Bakmadan Geçme