• Haberler
  • Konya
  • Gazze için durma, boykot için pedalla: Konya'da bisiklet sürme eylemi

Gazze için durma, boykot için pedalla: Konya'da bisiklet sürme eylemi

Konya' da Gazze' ye destek ve boykot çağrısı yapmak amacıyla 'Gazze için Durma, Boykot için Pedalla' sloganıyla bisiklet sürme eylemi gerçekleşecek

Konya’ da “Boykot Kafası” ve “Kudüs Çalışma Grubu” tarafından organize edilen bir etkinlikte, Gazze’ ye destek ve boykot çağrısı yapmak amacıyla önemli bir bisiklet sürme eylemi düzenlenecek. Eylem, 28 Temmuz Pazar günü saat 18.00’ de Kılıçarslan Meydanı’ ndan başlayacak ve Meram Bağları’ na kadar devam edecek.

BOYKOT İÇİN PEDELLA

Etkinlik, "Gazze için Durma, Boykot için Pedella" sloganıyla düzenleniyor. Katılımcılar, barış ve adalet çağrısında bulunmak için pedal çevirecekler ve Gazze' deki insanların yaşadığı zorluklara dikkat çekecekler.

Sadece bisiklet sürmeyi amaçlamayan bu etkinlik, aynı zamanda Gazze' deki insanların yaşadığı acıları hatırlatmak ve uluslararası toplumun bu konuda duyarlılık göstermesini sağlamayı amaçlıyor. 

Gazze' deki insani krize dikkat çekmek için önemli bir fırsat olarak değerlendirilen eyleme, yoğun ilgi bekleniyor.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi ve katılım için "Boykot Kafası" ve "Kudüs Çalışma Grubu" sosyal medya hesaplarından güncel bilgilere ulaşmak mümkün. 

Gazze için durma, boykot için pedalla: Konya'da bisiklet sürme eylemi

 

Bakmadan Geçme