• Haberler
  • Konya
  • Gazetemiz yönetiminden Taşkent Belediyesi'ne ziyaret: Acar, 'Hizmete ara vermeden devam ediyoruz'

Gazetemiz yönetiminden Taşkent Belediyesi'ne ziyaret: Acar, 'Hizmete ara vermeden devam ediyoruz'

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve idari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu, Taşkent Belediye Başkanı Mehmet Acar'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gazetemiz yönetiminden Taşkent Belediyesi'ne ziyaret: Acar, 'Hizmete ara vermeden devam ediyoruz'

Gazetemiz yönetimi 2024 Yerel Seçimlerinde göreve gelen Belediye Başkanlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve idari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu, Taşkent Belediye Başkanı Mehmet Acar’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Mehmet Acar, ilçenin sorunlarını gidermek için ilk günden bu yana aralıksız çalıştıklarını belirtti.

Acar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, ilçede ve mahallelerde çalışmalarımız her alanda devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Bağcılar- Avşar yolu, Baraj Seyir Sahil yolu, Avşar- Çepni Bağlantı yolunu yaptık. Ve yapmaya devam ediyoruz.” dedi. 

Gazetemiz yönetiminden Taşkent Belediyesi'ne ziyaret: Acar, 'Hizmete ara vermeden devam ediyoruz'

“ALTYAPI EKSİĞİMİZ YOKTUR”

Taşkent ilçesinde doğalgaz dağıtımına başladıklarını belirten Başkan Mehmet Acar, altyapı ve yolların çalışmalarını da aralıksız devam ettirdiklerini söyledi.

Acar, “Cumhuriyet Merkezimizde doğalgazı tüm sokaklara veriyoruz. Altyapıda işlerinde 9 mahallemizin tamamında bitmiştir. Hiç altyapı eksiğimiz yoktur.

Tüm mahallelerde bordur taşıyla çalışma gerçekleştirdik. Hatta yayla mahallelere de bordur taşı götürdük.

Sosyal tesis olarak Mihrap Parkımız, aynı anda 200 kişiye yemek hizmeti vermektedir. Yine aynı şekilde Huzur kafemiz var ve 100 kişiye aynı anda hizmet vermektedir.

Gençlerin sosyalleşmesi adına futbol sahamız var, onunda bakımını yapıp, kullanıma soktuk. Elimizden geldiğince bu tür hizmetleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Belediye otobüs seferlerimiz haftanın 5 günü hizmet vermeye devam ediyor. Haftanın 1 günü de özel sektör ulaşım sağlıyor.” ifadelerinde bulundu. 

Gazetemiz yönetiminden Taşkent Belediyesi'ne ziyaret: Acar, 'Hizmete ara vermeden devam ediyoruz'“SİYASİ BİR AMAÇ VARDIR”

Geçtiğimiz günlerde Taşkent’te ayrılıp, Karaman’a bağlanacağı iddia edilen Bağcılar Mahallesi hakkında açıklama yapan Taşkent Belediye Başkanı Mehmet Acar, “O ilçelerin hizmetle ilgili bir sorunları yoktur.

Büyükşehir dururken kimse, küçük şehre bağlı kalmak istemez. Sadece siyasi bir amaç vardır. Başka da bir sorunları yok. Hatta geçen bayram sokakları gül suyu ile yıkattık.

Bağcılar halkını seviyoruz, tüm hizmetlerini yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.” diye konuştu. 

Ziyaret, Gürbüz’ün, Acar’a üzerinde hayırlı olsun yazılı çinili tabak hediye etmesi ve ilçede yapılan çalışmaların gezilmesiyle son buldu. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme