• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u konuk edecek

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u konuk edecek

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında yarın İsveç ekibi Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park'ta oynanacak olan karşılaşma saat 17.30'da başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u konuk edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’de geçen sezon üst üste 2.kez şampiyonluğa ulaşan ve toplamda 24’üncü kez zirveye çıkan sarı-kırmızılılar, bu sezon Avrupa macerasına UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda başladı.

İsviçre ekibi Young Boys ile oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrılan Galatasaray, Avrupa serüvenine UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor.


Galatasaray, Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Yunanistan temsilcisi PAOK’u evinde 3-1 mağlup etti. İkinci hafta ise deplasmanda Letonya’nın RFS takımı karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen, maç 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, ilk iki haftada topladığı 4 puanla 36 takım arasında averajla 8’inci sırada bulunuyor.

Sloven Hakem Jug Görev Yapacak

Karşılaşmanın hakemi Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Matej Jug olacak. Jug’un yardımcıları ise Matej Zunic ve Manuel Vidali. Maçın dördüncü hakemliğini ise Mihael Antic üstlenecek. Var odasında ise Alen Borosak görev alacak.
 

Bakmadan Geçme