• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray, Sergio Oliveira ile yollarını ayırıyor

Galatasaray, Sergio Oliveira ile yollarını ayırıyor

Galatasaray'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Sergio Oliveira ile yollar ayrılıyor. İşte detaylar...

Galatasaray, Sergio Oliveira ile yollarını ayırıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray, Sergio Oliveira'nın yeni sezonda kadroda yer verilmeyeceğini belirterek Portekizli oyuncu ile sözleşme feshi görüşmelerine başladı. Kulüp, Sergio Oliveira'nın yüksek maaşından kurtulmayı hedefliyor ve şu anda oyuncunun yeni bir takıma transfer olacak talibi bulunmuyor.

Anlaşma Sağlandı

Sergio Oliveira'nın da Galatasaray'dan ayrılma kararına olumlu baktığı öğrenildi. Futbolcu, daha fazla forma şansı bulabileceği bir takımda oynamak istediğini belirtti. Sözleşme fesih bedeli olarak 2.75 milyon Euro talep eden Oliveira ile kulüp arasında anlaşma sağlandı ve sözleşme feshedildi.

Kariyeri Gözden Geçiriliyor

Transfer olduğu dönemde Galatasaray'ın önemli isimlerinden biri olan Sergio Oliveira, son zamanlarda performansında düşüş yaşamıştı. Sakatlıklar ve teknik direktörle yaşadığı sorunlar nedeniyle bu sezon sınırlı forma şansı bulan Oliveira, sarı-kırmızılı formayla 24 maça çıkarak 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray'ın Sergio Oliveira ile yollarını ayırma kararı, önümüzdeki dönemde kadro planlamasında yapılacak değişikliklerin bir parçası olarak değerlendiriliyor.
 

Bakmadan Geçme