Galatasaray'dan son Transfer: Roland Sallai

Galatasaray, transferin son gününde Freiburg'un Macar futbolcusu Roland Sallai'yi renklerine bağladı. Çift yönlü hücum oyuncusu, sarı-kırmızılıların kadrosunu güçlendirecek.

Transfer sezonunun son gününde Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için devam etti. Bu süreçte, Almanya Bundesliga ekiplerinden SC Freiburg’da forma giyen Macar futbolcu Roland Sallai’nin transferi tamamlandı. 26 yaşındaki hücum oyuncusu, Galatasaray’a hem kanat hem de forvet arkasında oynayabilme yeteneğiyle önemli bir yer edinecek.

Rolland Sallai, futbol kariyerine Macaristan’ın Diosgyori takımında başlamış, daha sonra Puskas AFC’den Palermo’ya ve ardından 2018 yılında Almanya’nın Freiburg takımına 4.5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Freiburg ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek oyuncu, 2023-2024 sezonunda 37 maçta 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.


Galatasaray, Freiburg ile yapılan anlaşmaya göre Sallai için 4 sezona yayılacak şekilde 6 milyon Euro transfer bedeli ödeyecek. Macar futbolcuyla da 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 4 yıllık bir anlaşma yapıldı ve her sezon 2.5 milyon Euro ücret alacağı belirtildi.


Galatasaray’ın hücum hattına önemli bir katkı sağlaması beklenen Roland Sallai, çift ayağını kullanabilen, hücumda çok yönlü bir oyuncu. Geçen sezondaki başarılı performansıyla dikkat çeken Macar futbolcunun, sarı kırmızılı forma altında sergileyeceği performans merakla bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme