• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray'dan İcardi'ye rekor teklif! Takımda kalacak mı?

Galatasaray'dan İcardi'ye rekor teklif! Takımda kalacak mı?

Galatasaray, Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu kazandığı sezonda büyük rol oynayan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak için yoğun çaba gösteriyor. Transferi tamamlamak için her yolu deneyen Galatasaray yönetimi, golcü oyuncu için teklifini güncelledi. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'dan İcardi'ye rekor teklif! Takımda kalacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mauro Icardi'nin takımdaki geleceği hala belirsizliğini koruyor. Şampiyonlukta büyük payı olan Arjantinli yıldızın transfer edilmesi konusunda taraftarlar yönetimden adım atmasını beklerken, transfer söylentileri de hız kesmeden devam ediyor.

Galatasaray yönetimi, Arjantinli yıldız için çeşitli formüller deniyor ve teklifini yükselttiği belirtildi. Spor Gecesi'nin haberine göre; geçen sezon Galatasaray'dan 750 bin euro maaş alan Icardi'ye 8 milyon euro kazandıran bir anlaşma yapılmıştı. Ancak Galatasaray, 3 sponsorun desteğiyle maaş teklifini 7 milyon euroya çıkardı.

Suudi Arabistan takımlarından 20-25 milyon euro maaş teklifi gelmezse, Icardi'nin tercihinin Galatasaray olacağı ifade edildi.

Öte yandan yönetimin B planı da belli oldu. Buna göre, Icardi'nin başka bir tercihi olması durumunda Galatasaray, Pierre-Emerick Aubameyang'a yönelecek. Icardi'nin transfer olmaması durumunda Galatasaray, Aubameyang'ı İstanbul'a getirip imza attıracak. Aubameyang'ın anında imza atabilecek durumda olduğu bildirildi ve bu durum üzerine Okan Buruk da "Icardi'yi bekleyelim" yanıtını verdi.

Bakmadan Geçme