Fotoğraf sanatçıları Konya'yı fotoğrafladı!

Fotoğraf Duayenlerinden İlyas Göçmen ve Fotoğraf Sanatçısı,Oyuncu Barış Kerim Cesur Karaman'da gerçekleştirdikleri programlar dahilinde Konya'ya geldiler Konya Programı Kapsamında  Mevlana Hazretlerini ve  Konya Alaaddin Tepesini , Konya'da ki müzeleri fotoğrafladılar İl Kültür Turizm Müdürlüğünü Ziyaret Eden Sanatçılar Ardından Konya Büyükşehir Belediyesinin Müzesi Olan Selçuklu Sultanları müzesini ziyaret ettiler, Müze de Fotoğraf Çeken Sanatçılar Ardından Şehirden Ayrıldılar. 

Fotoğraf sanatçıları Konya'yı fotoğrafladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Fotoğraf Duayenlerinden İlyas Göçmen ve Fotoğraf Sanatçısı,Oyuncu Barış Kerim Cesur Karaman’da gerçekleştirdikleri programlar dahilinde Konya’ya geldiler Konya Programı Kapsamında  Mevlana Hazretlerini ve  Konya Alaaddin Tepesini , Konya’da ki müzeleri fotoğrafladılar İl Kültür Turizm Müdürlüğünü Ziyaret Eden Sanatçılar Ardından Konya Büyükşehir Belediyesinin Müzesi Olan Selçuklu Sultanları müzesini ziyaret ettiler, Müze de Fotoğraf Çeken Sanatçılar Ardından Şehirden Ayrıldılar. 

Fotoğraf sanatçıları Konya'yı fotoğrafladı!

Barış KerimCesur yaptığı açıklamalarda,  "Konya Benim  Dedemin Mevlana Müzesinin hemen yanı başında Doğdoğu Büyüdüğü Ardından 17-18 Yaşlarında İstanbul’a göç ettiği bir şehir. Bu yüzden Konya’nın benim için özel bir yeri var bu sebeple Konya da bulunmak ve şehri fotoğraflamak benim için mutluluk verici bir olay umarım yakın zaman da Konya’da da güzel programlar gerçekleştirir burada ki fotoğraf severlerle ve ustalarıyla bir araya gelme şansımız olur."  dedi. 

Fotoğraf sanatçıları Konya'yı fotoğrafladı!

 İlyas Göçmen ise,  "Konya Çok Müthiş Tarihiyle Dolu Bir Şehir Başta Mevlana olmak üzere şehre gelen herkesi büyüleyen bir şehir. Bizler de Konya’yı Mevlana şehrini fotoğraflamak için buraya geldik.  Umarız Güzel Kareler Çıkar Zaten Yakalayacağım Kareler de Gelecek Kuşaklara ve Gençlere Yol Gösterici İlham verici Olacaktır." ifadelerinde bulundu. 

Bakmadan Geçme