• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçeli 5 yıldıza Beşiktaş kancası! Tarihi transfer operasyonu başlıyor

Fenerbahçeli 5 yıldıza Beşiktaş kancası! Tarihi transfer operasyonu başlıyor

Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'den ayrılmayı planlayan önemli isimleri kadrolarına katmayı hedefliyor. İşte detaylar ve oyuncuların listesi...

Fenerbahçeli 5 yıldıza Beşiktaş kancası! Tarihi transfer operasyonu başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşiktaş, transfer sezonunda Gabriel Paulista ve Rafa Silva gibi isimlerle anlaşma sağladıktan sonra gözünü Fenerbahçe'den ayrılacak 5 oyuncuya çevirdi. Bu oyuncular arasında stoper, ön libero, sağ kanat ve santrfor pozisyonları için adaylar bulunuyor.

Hedefteki Oyuncular

Beşiktaş yönetimi, Hasan Arat liderliğinde transfer operasyonunu sürdürürken, Samet Akaydin, Rade Krunic, Ryan Kent, Miguel Crespo ve Edin Dzeko gibi oyuncuların Fenerbahçe ile ilişkilerini değerlendiriyor. Özellikle Ryan Kent'in teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile geçmişteki çalışma ilişkisi, transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

Yönetimden Açıklamalar

Beşiktaş yönetimi, son toplantısında Fenerbahçe ile olan yakınlıklarını transfer sürecinde avantaja dönüştürmeyi planlıyor. Oyuncu tercihlerinde teknik direktörün önerilerine büyük önem verildiği belirtiliyor.

Transfer süreci hakkındaki gelişmeler ve oyuncu tercihlerinin resmiyet kazanmasıyla ilgili detaylar, yakın zamanda netlik kazanacak. Futbol camiası, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer edeceği oyuncular konusundaki gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Bakmadan Geçme