• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe'den Ergin Ataman'a Tepki: A Milli Takım'a Oyuncu Göndermeyecek

Fenerbahçe'den Ergin Ataman'a Tepki: A Milli Takım'a Oyuncu Göndermeyecek

Fenerbahçe Spor Kulübü, Panathinaikos ile Galatasaray arasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan hazırlık maçında, Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın tribünlere yönelik hareketi sonrası Milli Takım'a oyuncu göndermeme kararı aldığını duyurdu.

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Ataman’ın maç sonrası sergilediği davranışın, A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü kimliğiyle bağdaşmadığı vurgulandı.

Açıklamada, “Milli Takım Başantrenörü’nün, 24 Eylül 2024 tarihinde oynanan karşılaşmanın ardından tribünler önünde sergilediği tavır herkesin malumudur. Bu şahsın, bugüne kadar gösterdiği tavır ve tarzıyla Milli Takım saygınlığına tamamen zıt hareketleri, camiamıza ve ülkemize büyük bir saygısızlıktır” denildi.

Fenerbahçe, Ergin Ataman’ın yaptığı özür açıklamasını da dikkate almadığını belirterek, “Camiamıza yönelik yapılan özür tarafımızca yok sayılmaktadır. Ataman, bu görevde kaldığı sürece A Milli Takım’a oyuncu göndermeme kararı almış bulunuyoruz” ifadelerine yer verdi.


Ataman, yaşanan olay sonrası sosyal medya hesabı üzerinden özür dilemişti.

Bakmadan Geçme