Feci kaza sonrası yaralılara psikolojik destek veriliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sabah saatlerinde Ankara'da yaşanan feci kaza sonrası, yaralılara psikolojik destek vermek için çalışmalara başladıklarını aktardı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sabah saatlerinde Ankara’da yaşanan feci kaza sonrası, yaralılara psikolojik destek vermek için çalışmalara başladıklarını aktardı. 

Ankara’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 9 kişinin öldüğü ve çok sayıda da yaralının olduğu belirtildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, psikolojik destekte bulunmak için de çalışmalara başlandı.

Konu hakkında açıklama yapan,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ankara'nın Polatlı ilçesinde gerçekleşen otobüs kazasının ardından Psikososyal Destek (PSD) ekiplerimiz ivedilikle olay yerine ve hastanelere intikal ederek kazadan etkilenen vatandaşlarımıza yönelik psikososyal destek çalışmalarına başlamışlardır" dedi.

PSİKOLOJİK DESTEK VERİLİYOR!

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara'nın Polatlı ilçesinde gerçekleşen otobüs kazasının ardından Psikososyal Destek (PSD) ekiplerimiz ivedilikle olay yerine ve hastanelere intikal ederek kazadan etkilenen vatandaşlarımıza yönelik psikososyal destek çalışmalarına başlamışlardır" ifadesini kullandı.

AA

Bakmadan Geçme